Архива

  Category Archive for "Цивика Мобилитас Институционален Грант"
  item

  Повик за истражување на јавното мислење

  Институтот за демократија „Социетас цивилис“ – Скопје, Ве поканува да доставите понуда за испорака на теренско истражување во рамки на институционален грант од програмата „Цивика мобилитас“ бр. 11-177/1-2016 Целосниот повик со сите наведени услови е достапен на следниот линк:...

  item

  Барање за доставување на понуди за истражување на јавно мислење во рамки на институционален грант од програмата „Цивика мобилитас“

  Барање за доставување на понуди за истражување на јавно мислење во рамки на институционален грант од програмата „Цивика мобилитас“ бр. 11-177/1-2016. Институтот за демократија „Социетас цивилис“ – Скопје, Ве поканува да доставите понуда за испорака на теренско истражување за...

  item

  Институционален развој на ИДСЦС преку грант од Цивика мобилитас

  Институционален грант за развој на својот капацитет како граѓанска организација денеска доби Институтот за демократија „Социетас цивилис“ од програмата за поддршка на граѓанското општество „Цивика мобилитас“ на Швајцарската агенција за развој и соработка.  ИДСЦС со тоа влезе во групата...