logo

Комплет за итни состојби

Share on facebook
Share on twitter

Доколку се случи некоја катастрофа треба да имате: храна што не се расипува лесно, пренослив прибор за прва помош, резервни клучеви и полнач.

Погледнете што се треба да содржи вашиот комплет за итни состојби со кој што ќе бидете подготвени за првите 72 часа.

Симнете ги инструкциите тука:

Комплет за итни состојби

Поврзани објави