logo

Брзи инструкции за заштита од студено време и снежни врнежи

Share on facebook
Share on twitter

Доколку сте подолго време изложени на студ, загрејте го централниот па периферниот дел на телото.

Погледнете ги и останатите брзи инструкции за заштита од студено време и снежни врнежи.

 

Симнете ги инструкциите тука:

Брзи инструкции за заштита од студено време и снежни врнежи

Поврзани објави