logo

Инфографик: Набљудување на спроведувањето на последните 3 месеци од План 3-6-9

Share on facebook
Share on twitter

369_9_final-1

Целосниот извештај е достапен на следниот линк:

Трка на 3, 6 и 9 со пречки: Препораката е обезбедена, што понатаму?

Поврзани објави