logo

ИДСЦС: Оглас за ангажирање на практикант за проектот ИНФОРМ

Share on facebook
Share on twitter

Институтот за демократија „Социетас Цивилис“ (ИДСЦС), во рамки на својата Практикантска програма, распишува оглас за еден/на (1) практикант/ка со нецелосно работно време за период 2 месеци. Практикантите ќе бидат вклучени во Центарот за истражување ИДСЦС со фокус на регионалниот научно истражувачки проект ИНФОРМ. Работните обврски на практикантот/ката ќе бидат:

– Поддршка на истражувачите на ИНФОРМ во собирање на податоци преку етнографија, интервјуа и други методи
– Транскрипција на спроведени интевјуа.
– Логистичка поддршка при организацијата на јавните настани на ИДСЦС.
– Поддршка во подготвувањето на публикациите на ИДСЦС.
– Други работи поврзани со работата на Центарот за истражување.

Целосниот оглас со сите услови е достапен на следниот линк:

0401-223-Oglas-za-praktikant-INFORM

Поврзани објави