logo

Инфографик: Какви граѓански организации поддржуваат скопските општини

Share on facebook
Share on twitter

Infographic_2_Mk (1)

Infographic_2_Mk (1)

Линк до инфографикот на Албански јазик:

Infographic: Cilat organizata janë të mbështetura në komunat të Shkupit?

Податоците во инфографиците се извлечени од краткиот документ за јавни политики:

„Ставка 463: Каде и како се трошат средствата за невладините организации“

Поврзани објави