logo

Број 2: “Новата (не)безбедност”

Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за промените во меѓународната и безбедносната политика после интервенцијата на САД во Ирак.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави