Архива

Tag Archives for "барање"
item

Граѓански организации побараа да се спроведе ревизија на патните трошоци на ДИК и Собрание

Државниот завод за ревизија (ДЗР) да изврши ревизија на патните трошоци и нивните покритија во Државната изборна комисија (ДИК) и во Собранието со цел да се испитаат доказите изнесени во јавноста за нерегуларности во работењето кај овие институции. Вакво...