logo

Избори 2024: Партиски заложби против корупција – Левица

Во третата епизода на поткастот „Избори 2024: Партиски заложби против корупција“ слушнете за ветувањата, визиите и стратегиите за борбата против корупцијата наведени во изборната програма на Левица.
 
Гостин: Амар Мециновиќ
Целата епизода:

На поткастот „Избори 2024: Партиски заложби против корупција“, политичките партии ја презентираат и ја дискутираат нивната антикорупциска програма за претстојните парламентарни избори. Дискусијата се осврнува врз предложените мерки и политики за борба против корупцијата во изборните програми и како тие ги решаваат главните корупциски проблеми и предизвици со кои македонското општество се соочува.

Поврзани објави