logo

Избори 2024: Партиски заложби против корупција – ВМРО-ДПМНЕ

Во втората епизода на поткастот „Избори 2024: Партиски заложби против корупција“ слушнете за ветувањата, визиите и стратегиите за борбата против корупцијата наведени во изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ.

Гостин: Стефан Андоновски

Целата епизода:

На поткастот „Избори 2024: Партиски заложби против корупција“, политичките партии ја презентираат и ја дискутираат нивната антикорупциска програма за претстојните парламентарни избори. Дискусијата се осврнува врз предложените мерки и политики за борба против корупцијата во изборните програми и како тие ги решаваат главните корупциски проблеми и предизвици со кои македонското општество се соочува.

Поврзани објави