logo

Видео: Поволна клима за антикорупција 2030

Share on facebook
Share on twitter

🏆Цел: Антикорупција 2030

☀️Клима: поволна

👥Тим: Институции во топ кондиција кои соработуваат

🚴🚴‍♀️Клучни играчи: Влада и Собрание

✅Резултати: надзор, детекција, превенција и санкција на корупцијата

📹Погледнете го видеото за да видите како да се подготвиме за оваа цел.

Поврзани објави