logo

Видео: Што преставува „Црната листа“ на САД?

Share on facebook
Share on twitter

Што преставува „Црната листа“ на САД❓ 📹Дознајте во видеото во кое нашата истражувачка Сара Јанеска објаснува и кои лица од Западен Балкан може да се најдат на неа и што е заедничко за сите нив.

Поврзани објави