logo

Видео: Фрли око на партиската сметка

💰За парите на партиите треба да знаеме три работи:

▪️кој ги дава❓
▪️кој ги зема❓
▪️кој ги контролира тие процеси❓

📹Во видеото погледнете кои се ефикасните начини за контрола на партиското финансиско работење.

Поврзани објави