logo

Видео: Симулациската вежба „Кавадарци – Поплава 2022“

Share on facebook
Share on twitter

ИДСЦС во соработка со Општина Кавадарци спроведе симулациска вежба за опасност од поплави. Симулирана беше хипотетичка поплава, а надлежните институции директно учествуваа и носеа одлуки во согласност со нивните надлежности.

Поврзани објави