logo

Брзи инструкции за заштита од пожари

Share on facebook
Share on twitter

Доколку се случи пожар не користете лифт!

Ако облеката ви е зафатена од пламен, застанете, покријте го лицето со рацете, легнете на земја и превртете се налево и надесно неколку пати, додека не се изгаси оганот.

Погледнете ги останатите брзи инструкции за заштита од пожари.

Симнете ги инструкциите тука:

Брзи инструкции за заштита од пожари

Поврзани објави