logo

Брзи инструкции за заштита од техничко-технолошки катастрофи

Share on facebook
Share on twitter

Доколку дојде до несреќа, покријте ги устата и носот и дишете полека, за да не вдишувате гасови или чад. Затворете ги вратите и прозорците со крпи или ќебиња натопени во вода.

Погледнете ги брзите инструкции за заштита од техничко-технолошки катастрофи.

Симнете ги инструкциите тука:

Брзи инструкции за заштита од техничко-технолошки катастрофи

Поврзани објави