logo

Брзи инструкции за заштита од поплава

Share on facebook
Share on twitter

При поплава, напуштете го објектот или ако не можете качете се на погорните катови. Не одете низ вода која се движи, 15 сантиметри длабока вода може да ве собори на земја.

Погледнете ги и останатите брзи инструкции за заштита од поплава.

Симнете ги инструкциите тука:

Брзи инструкции за заштита од поплава

Поврзани објави