logo

Брзи инструкции за заштита од земјотрес

Share on facebook
Share on twitter

Не користете лифт за време и по земјотрес! Застанете под носечки ѕид додека тресењето не престане.

Поставете го креветот подалеку од прозорците, масивниот мебел и огледалата.

Погледнете ги и останатите брзи инструкции за заштита од земјотрес.

Симнете ги инструкциите тука:

Брзи инструкции за заштита од земјотрес

Поврзани објави