logo

Видео: Како да се отвори партискиот паричник?

Share on facebook
Share on twitter

Партиите податоците за нивното финансирање треба да ги објават навремено, во достапен, пребарлив и разбирлив формат.

Погледнете повеќе во видеотo:

Поврзани објави