logo

Video: Udhëzim sigurie në rast rreziku

Nëse në tre vende ndodhin aksidente, cila popullatë do të shpëtohet më lehtë? Përgjigja është – ajo e cila është e përgatitur më së mirë.

Në rast fatkeqësie, qytetarët mund të jenë të parët që përgjigjen dhe ndihmojnë veten dhe të tjerët.

 

Поврзани објави