logo

Инфографик: Совети при планирање на патување во зимски период

Share on facebook
Share on twitter

Возете внимателно кога патувате во зимски услови, прилагодете ја брзината на условите на патот и користете задолжителната опрема и зимски гуми за вашето возило.

Погледнете го инфографикот за неколку совети при планирање на патување во зимскиот период.

Поврзани објави