logo

Инфографик: Подгответе се за зимските месеци и периодите на ниски температури, мраз и снежни врнежи

Share on facebook
Share on twitter

Подгответе се за зимските месеци и периодите на ниски температури, мраз и снежни врнежи.

Кога ќе заврне снег, како граѓанин имате обврска да го исчистите снегот пред вашиот дом и деловен објект а општините се задолжени за чистење на улиците, јавните површини и тротоарите.

Поврзани објави