logo

Инфографик: Обврзно е лидерите да разговараат и да донесат одлуки за инвестирање во инфраструктурата отпорна на ризици од катастрофи

Share on facebook
Share on twitter
Кога лидерите разговараат и носат одлуки за инвестирање во инфраструктура отпорна на ризици од катастрофи:
✔️се спасуваат животи
✔️се заштитува економијата
✔️се обезбедува одржлив развој

Поврзани објави