logo

Видео: Три децении антикорупциски лет во место

Share on facebook
Share on twitter

Историски преглед на борбата против корупцијата од независноста до денес. Приватизација, ТАТ, Октопод, Бачило, Скопје 2014, формирање на ДКСК, СЈО се само едни од многуте настани кои што ги одбележаа изминатите 30 години.

Поврзани објави