logo

Video: Sa kushton lufta kundër korrupsionit?

Share on facebook
Share on twitter

Në garë kundër problemeve sistemore, garojnë korrupsioni dhe shteti. Shikoni videon për të parë çfarë duhet, që shteti të fitojë këtë garë dhe të mposhtë korrupsionin.

Поврзани објави