logo

Видео: Колку чини борбата против корупцијата?

Share on facebook
Share on twitter

Во трката против системските проблеми се натпреваруваат корупцијата и државата. Погледнете го видеото за да видите што се е потребно за државата да победи во овој натпревар и да ја порази корупцијата.

Поврзани објави