logo

Video: Kërkojini komunës tuaj që të ketë plan se si të parandalon në vend që të kuron

Share on facebook
Share on twitter

Vijojnë vite të fatkeqësive ekstreme të motit dhe katastrofash si zjarret këtë verë.

Kërkojini komunës tuaj që të ketë plan se si të parandalon në vend që të kuron.

Поврзани објави