logo

Видео: Побарај од твојата општина да има план како да спречи наместо да лечи

Share on facebook
Share on twitter

Ни претстојат години на екстремни временски непогоди и катастрофи како пожарите ова лето.

Побарај од твојата општина да има план како да спречи наместо да лечи.

 

Поврзани објави