logo

Видео: Како погрешните луѓе доаѓаат на вистинските позиции во државните институции?

Share on facebook
Share on twitter

Како погрешните луѓе доаѓаат на вистинските позиции во државните институции? Лесно – преку партиската машинерија за партиски кадри.

Поврзани објави