logo

Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Стефан Николиќ

Share on facebook
Share on twitter

Си бил сведок на корупција и не знаеш каде да ја пријавиш ⁉️ 📹ℹ️ Погледни го видеото на ТикТокерот Стефан Николиќ и информирај се кои алатки за пријавување на корупција ти стојат на располагање.

#УчимеЗаКорупцијата

Поврзани објави