logo

Video: Maqedonia e Veriut në NATO: shans për rritjen e rolit mbikëqyrës të Kuvendit

Share on facebook
Share on twitter

Për NATO-n, korrupsioni përbën rrezik për sigurinë e vendeve anëtare. Për të zvogëluar rrezikun e korrupsionit, Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të duhet të rrisë mbikëqyrjen ndaj institucioneve të mbrojtjes dhe të sigurisë dhe të ushtrojë kontroll më të madh mbi komisionet.

Maqedonia e Veriut në NATO: shans për rritjen e rolit mbikëqyrës të Kuvendit

Поврзани објави