Дали знаете кои се принципите за заштита и спречување на корупција⁉️ 💰

🆕🎥Погледнете ги одговорите во видеото на популарната јутјуберка Кике Цветче, дел од нашата едукативна кампања за подигнување на свеста кај младите за корупцијата.

#УчимеЗаКорупцијата