logo

Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Александар Динев

Share on facebook
Share on twitter

Кога има корумпирани наставници, учениците се демотивирани и обесправени❗️ Какви последици има кога полицијата👮, судството 👩‍⚖️ и здравството 👨‍⚕️ се корумпирани❓ Погледнете во видеото на најпознатиот 🇲🇰ТикТокер Александар Динев.

#УчимеЗаКорупцијата

 

Поврзани објави