logo

Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Елита

Share on facebook
Share on twitter
Дали знаете што е висока а што ниска корупција⁉️ 💰
🎥 Погледнете ги примерите што ги дава познатата пејачка Елита Зибери и научете како ниската а како високата корупција влијае на секојдневниот живот на граѓаните.

Поврзани објави