logo

Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Стеффонатор

Share on facebook
Share on twitter

Што е корупција, а што коруптивно однесување⁉️ 💰

🆕🎥Погледнете ги одговорите во видеото на популарниот јутјубер Стеффонатор, дел од нашата едукативна кампања за подигнување на свеста кај младите за корупцијата.

#УчимеЗаКорупцијата

Поврзани објави