Повикот за аплицирање за швајцарската стипендиска програма за професионално усовршување, наменета за вработените во Собрание на Република Северна Македонија, е отворен до 10 септември. Првата информативна сесија за настанот ќе се реализира на 26 август на платформата Zoom, со почеток од 11 часот.
Доколку сте заинтересирани за учество пишете ни на contact@idscs.org.mk со назнака во насловот на пораката „ПСП инфо сесија“.