logo

Видео: Тинк Тенк Форум Скопје 2020

Share on facebook
Share on twitter

Институт за демократија и Европскиот совет за надворешни односи канцеларија Софија во март го организираа третиот Тинк Тенк Форум со наслов „Стимулирање на стратешка автономија. Придонесот на Западен Балкан за заедничка европска иднина“.

Овој настан беше составен дел од програмата на ко-претседателството на Северна Македонија и Бугарија со Берлинскиот Процес во 2020 година.

Поврзани објави