Отворениот повик за промотивни услуги е во рамки на проектот „Кон добро управување во државните претпријатија и независните тела” (Improved good governance of state owned enterprises and independent state bodies) – финансиран со помош од Обединетото Кралство преку Владата на Обединетото Кралство имплементиран од Институт за демократија “Социетас Цивилис” – Скопје (ИДСЦС) во периодот од април 2019 до март 2020.

Испораки: Промовирани 7 (седум) инфографици, 1 (еден) PR – текст (блог), 3 (три) влог-објави, 3 (три) дигитални банери (во gif. формат) и 1 (едно) кратко видео.

Временска рамка: Испорака на услугите ќе се случува во временската рамка: од 1ви септември 2019г. до 31 март 2019г. Поединечните временски рокови за секој производ одделно ќе биде тековно договорен меѓу ИДСЦС и понудувачот.

Апликацијата треба да биде испратена во електронска форма на contact@idscs.org.mk со наслов: Апликација за промотивни услуги, не подоцна од 04 август (недела) (23:59ч.) 2019г.

На 22 јули (понеделник) од 13:00ч. ИДСЦС ќе одржи информативна сесија каде ќе одговори на сите прашања на потенцијалните добавувачи на услуги, за која заинтересираните може да се пријават до 21 јули (недела) на следниот e-mail: ivana@idscs.org.mk.

Целосниот повик со сите услови е достапен на следниот линк:

Отворен повик за промотивни услуги