logo

Повик за истражување на јавното мислење

idscs logo mk web
Share on facebook
Share on twitter

https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2021/11/project-2.png logo mk web

Институтот за демократија „Социетас цивилис“ – Скопје, Ве поканува да доставите понуда за испорака на теренско истражување во рамки на институционален грант од програмата „Цивика мобилитас“ бр. 11-177/1-2016

Целосниот повик со сите наведени услови е достапен на следниот линк:

 Барање за доставување на понуди за истражување на јавно мислење во рамки на институционален грант од програмата „Цивика мобилитас“ бр. 11-177/1-2016

Поврзани објави