logo

Инфографик: Следење на спроведувањето на реформите од План 3-6-9

Share on facebook
Share on twitter

infografik-1

infografik-2

infografik-3

Линк до инфографикот:

369_ver3_final’

Линк до целосниот извештај на македонски, албански и англиски јазик од следењето на спроведувањето на реформите:

Следење на спроведувањето на реформите: „Трка на 3-6-9 со пречки“

Поврзани објави