logo

Антикорупциски билтен бр. 36 за активностите на Мрежата за развој и интегритет на Југоисточна Европа

seldi-identity
Share on facebook
Share on twitter

На следниот линк можете да го прочитате билтенот за активностите на организациите кои се дел од Мрежата за развој и интегритет на Југоисточна Европа – СЕЛДИ во областа на борбата против корупцијата.

Билтен бр. 36 – Мрежата за развој и интегритет на Југоисточна Европа

Поврзани објави