logo

Барање за доставување на понуди за истражување на јавно мислење во рамки на институционален грант од програмата „Цивика мобилитас“

Share on facebook
Share on twitter

Барање за доставување на понуди за истражување на јавно мислење во рамки на институционален грант од програмата „Цивика мобилитас“ бр. 11-177/1-2016. Институтот за демократија „Социетас цивилис“ – Скопје, Ве поканува да доставите понуда за испорака на теренско истражување за потребите на горeспоменатиот проект.

Целосниот повик е достапен на следниот линк:

0507-227-Povik-CIVICA

Поврзани објави