logo

Антикорупциски билтен за активностите на Мрежата за развој и интегритет на Југоисточна Европа

seldi-identity
Share on facebook
Share on twitter

seldi-identity

На следниот линк можете да го прочитате билтенот за активностите на организациите кои се дел од Мрежата за развој и интегритет на Југоисточна Европа – СЕЛДИ во областа на борбата против корупцијата.

Билтен бр. 34 – Мрежата за развој и интегритет на Југоисточна Европа

Поврзани објави