logo

Ефективен собраниски надзор? Отсликување на реалноста во процесот на правна хармонизација со ЕУ

Share on facebook
Share on twitter

Целата публикација е достапна на следниот линк:

ЕФЕКТИВЕН СОБРАНИСКИ НАДЗОР MK1

Поврзани објави