logo

Собранието под лупа: Извештај од набљудување на медиумското известување за работата на Собранието (7 април – 31 јули 2016)

Share on facebook
Share on twitter

Како медиумите известуваа за работата на Собранието во периодот од 7 април до 31 јули 2016 година? Извештајот изработен на македонски и албански јазик во рамки на проектот Собранието под лупа е достапен на следните линкови:

МКД

SHQ 

Поврзани објави