logo

Број 49: Делиберација во јавниот и медиумскиот простор

Share on facebook
Share on twitter

Целосниот документ Број 49: Делиберација во јавниот и медиумскиот простор може да го најдете на следниот линк: http://idscs/број-49/pm-49.pdf

Поврзани објави