logo

Број 48:Реформи во Јавната администрација и локална самоуправа

Share on facebook
Share on twitter

Целосниот документ Реформи во Јавната администрација и локална самоуправа може да го најдете на следниот линк: http://idscs/uploads/2015/06/pm-48.pdf

Поврзани објави