logo

Број 42: Економски политики и стратегии во време на криза

politicka misla logo
Share on facebook
Share on twitter

politicka misla logo

На следниот линк можете да го превземете 42-то издание на кварталниот магазин „Политичка мисла“ на тема: Економски политики и стратегии во време на криза

Поврзани објави