logo

Презентација на проектот „Европеизација на Западен Балкан преку в ладеење на правото“ на АСН во Њу Јорк

rrppohrid
Share on facebook
Share on twitter

rrppohrid

На годинашното издание на АСН во Њу Јорк беше презентиран проектот „Европеизација на Западен Балкан преку имплементација на правото од страна на Марко Кмезиќ во улога на главен научно-истражувачки координатор на проектот кој е имплементиран од страна на Институтот за Демократија СОЦИЕТАС ЦИВИЛИС Скопје (ИДСЦС).

АСН претставува една од најценетите научно-истражувачки конференции во областа на општествените науки на која се собираат учесници од целиот свет кои оваа година разговараа на преку 140 панели за време на конференцијата.

Поврзани објави