Настани во организација на РРПП програмата

Семинар по квалитативни методи во Будва

Надминување на кризата со ЕУ проширувањето – Напуштање на чекалната за ЕУ

Финална конференција во Охрид

ИДСЦС на Интернацинална Конференција во Загреб

РРПП – Финална конференција во Охрид

Поврзани настани со нашиот проект можете да најдете и на:

foomlogo

pecob adv

mladiinfo

centreses

kmezic